Torna hasfájós babáknak!

A babamasszázs segít hasfájás esetén. A gyakorlatok lazító, feszültségoldó hatásúak, egyben javítják a közérzetet és a koordináló képességet is.

Így reagáltak az átlagemberek Beyoncé babás fotójára

Beyoncé a terhességét és az ikrek megszületését is megünnepelte profi fotókkal. Az embereket nem hagyta el a humorérzékük: Beyoncé utolsó részletig megkomponált, kissé giccses fotójára válaszul elkészítették azok mását.

A szegénység károsan hathat a babák agyfejlődésére – új kutatás

Egy új tanulmányban megerősítették azt a feltételezést, hogy a szegénység tartós hatással van a gyerekek agyfejlődésére.

16 ultrahangos kép magzatokról, amely halálra ijesztette a szülőket

Hol egy rémfilm szereplőjére, hol egy agg öregúrra, vagy egy lidérces démonra, esetleg egy ordibáló szörnyre emlékeztetnek a felvételek. Nem csoda, hogy kétségbeestek, mikor meglátták ezeket a képeket.

Napi cuki videó: ez a kisfiú bebizonyítja, hogy létezik az igaz szerelem

Édesanyját csodálattal bámulja, le sem veszi róla a szemét, akár órákig is képes lenne csak az anyukáját nézni, annyira szerelmes belé ez a csöppség.

A baba ültetése - mikor érdemes elkezdeni?

A baba fejlődése szempontjából fontos mérföldkő, miután fejét már biztonságosan megtartja és az átfordulást is elsajátította, ekkor a legtöbb baba egy felnőtt ujjaiba kapaszkodva próbálja meg ülő helyzetbe felhúzni magát.

Császár után készített szelfit a kisbabájával az frissen szült anyuka – Nézzétek a pici arcát!

Az öröm látszik az anyuka arcán, ahogy frissen megszületett kisbabájával és az apukával közösen pózol életük első hármas fotóján. Ami a fotóban érdekes, az a baba pofija: nem is olyan, mintha sírna, sokkal inkább, mintha nevetve pózolna a kamerának…

Milliók szurkoltak Erikának és Evának – Így élnek szétválasztásuk után a 2 éves sziámi ikrek

A 2 éves Erika és Eva Sandoval számára új élet kezdődött el, immár önálló testben. Méhüknél, májuknál, húgyhólyaguknál, emésztőrendszerüknél és a lábuknál voltak összenőve, és nagyon kockázatos műtétet éltek túl.

"A férjem anyja nem bír leválni rólunk, pedig már öt éve vagyunk házasok"

Ha tetszik, ha nem, általában a férjjel együtt jár egy anyós is. Sokszor ez komoly konfliktusokhoz vezet, főleg, ha már születik közös gyermek is.

Fantasztikus csodavilág – Megnyílt a világ első víziparkja, amit beteg gyerekeknek terveztek

Tombol a nyár, a legtöbb gyerek víziparka, strandra kívánkozik, és általában meg is kapja, na de mi a helyzet a kerekesszékes, vagy más módon sérült gyerekekkel? Nekik kicsit sem megfelelőek a hagyományos parkok, ezért végre nyitottak egy olyat, amit külön nekik terveztek.

Széttépte a fitneszanyukát az internet: mindenki a babát féltette a kép miatt

Az utolsó napokig nem hagyott fel az edzéssel.

Ezért kívánsz furcsa ételeket a terhesség alatt

Számtalan vicc született már a kívánós kismamákról, sok történet kering férjekről, akik az éjszaka közepén indulnak vadászatra, mert a terhes feleség épp fagyasztott meggyet kíván csípős kínai levessel.