Június 6-án ismét itt a Lady Day

admin | 2015.06.04

Ha igazán őszinték vagyunk, gyakorlatilag minden nap ünnepelhetnénk a nőket, ahogyan a férfiakat is, minden különösebb ok nélkül. Az egyik lakberendezési áruház 4 helyszínen is úgy gondolta, hogy szeretné emlékezetessé tenni június 6-án a hozzájuk beérkező hölgyek napját azzal, hogy a pezsgős fogadtatástól kezdve egészen a vásárolt termékek kipakolásáig, amelyben 2 boy segít, aznap minden róluk szól.


Budapest - Lehel út, M5/Soroksár, Budaörs, Győr – 3 város és 4 helyszín, ahol június 6-án, szombaton 09:00-18:00-ig igazán érdemes nőnek lenni! Ugyanis az itt található kika áruházak a külön hölgyek részére szóló akcióikon felül extra programokkal és kényeztető ötletekkel kedveskedik minden hölgy vásárlója részére. Az áruházakba való belépés pillanatától, ahol Szovjetszkoje Igrisztoje pezsgővel kínálják őket, az egyes helyszíneken töltött egész idő alatt különlegességek várják a szebbik nem tagjait. A 2 budapesti és a budaörsi egységben a Bijó Energia Egészségközpont természetes gyógymódjait, masszázsait próbálhatjuk ki, e mellett az ezotéria világába is bepillanthatunk. A központ szakemberei nap folyamán 2x30 perces egészségmegőrző bemutatóban is részesítenek minket. Szintén ezen a 3 helyszínen a Bijó Szakáruház bio-, reform- és gyógytermékeit kóstolhatjuk. Budaörsön a Collective Designer Team jóvoltából ingyenes szépségsarok –pl.ingyenes smink és frizura tanácsadás, száraz manikűr-, valamint Szépségápolási Teszt vár ránk. Ugyanitt kiemelt színpadi programként például 11 órától a Sport11 jóvoltából Teréki Karolina zumba bemutató órát tart. Továbbá lakberendezési előadást hallgathatunk meg „A lakás új ruhája – tippek a változáshoz” címmel B. Tier Noémi enteriőrstylisttól, a Kedvenc Otthon blog szerzőjétől. A szakember egyébként személyes lakberendezési tanácsadást is ad a helyszínen. Ahogy lakásunk belső szépségére, úgy saját egészségünkre is érdemes figyelmet fordítanunk, így Tasnády Beáta szintén a 2 budapesti és a budaörsi áruházban „Mit (t)egyek - a táplálkozás és a betegségek kapcsolata” című egészségmegőrző előadásának meghallgatásával már tettünk is ennek érdekében. Budaörs látogatóira június 6-án 16 órától valódi különlegesség, egy exkluzív divatbemutató is vár az ANONIM divatmárka nyári kollekciójából! Ugyanitt megkóstolhatjuk a Borlekvár Webshop gasztronómiai különlegességeit, vörös-, fehér és rosé borlekvárjait.


A budapesti Lehel úton a pezsgős köszöntő után a frizura&szépség szakemberei gondoskodnak a megfelelő haj-, szépség és életmód-tanácsadás nyújtásáról. Lakberendezési tanácsadást és előadást Kukla Edinától, a kisFlanc blog szerzőjétől kaphatunk. Itt az egyik legjobban várt program pedig 13 órától egy exkluzív divatbemutató lesz a Flowers7 divatmárka nyári kollekciójából. Természetesen a Kika M5/Soroksár áruház is behűti a pezsgőket és a Prestige Szépségszalon segítségével felfrissíti és megszépíti a hölgyeket! A szalon ezek mellett kézmasszázzsal és kineziológiai konzultációval is várja az érdeklődőket. Itt színpadi programként a korábban említett Bijó Energia Egészségközpont és Tasnády Beáta mellett Csorba Anita tértervező, az idén 5 éves Inspirációk Lakberendezéshez blog szerzője várja a lakberendezési tanácsadásra vágyókat személyes konzultációján és előadásán egyaránt.Végezetül pedig és korántsem utolsó sorban a győri lakberendezési áruház masszázs- és szépségsarkát emelnénk ki, amelyet a Karmincák Szépségszalon biztosít. A Speedfit Fitnesz Stúdió segítségével egészség és életmód tanácsadáson vehetünk részt, és itt sem marad el a lakberendezési tanácsadás, amelyet Dobai Erikának, a Hoppá! interior & design belső építészének köszönhetünk. A győri esemény támogatója a Győr+ Rádió. S ha mindez nem lenne elég? Autónkba való kipakolásunkat 2 boy segíti annak érdekében, hogy a frissen kapott sminkünk, manikűrünk és frizuránk is épségben maradhasson. Az eseményről bővebb tájékoztatást itt kaphatunk: http://www.kika.com/hu/aktualis-564/aktualis/.


Lady Day – Hölgyek főszerepben!

Címkék: lady day, kika

Hozzászólások

A gyerek folyamatosan közbeszólt… amíg meg nem tanulta ezt az apró trükköt!

A gyerek folyamatosan közbeszólt… amíg meg nem tanulta ezt az apró trükköt!

Ki mondta, hogy szülőnek lenni egyszerű?

Anyósom lakását felújították, 4 hónapra hozzánk költözött, nem volt könnyű ennyi időt együtt tölteni

Anyósom lakását felújították, 4 hónapra hozzánk költözött, nem volt könnyű ennyi időt együtt tölteni

Rég nevettem ilyen jót!

Örök küzdelem: hogy tartsak rendet?

Örök küzdelem: hogy tartsak rendet?

Egy japán hölgy összegyűjtötte a hatékony rendrakás legfontosabb elveit. Érdemes tanulni belőle!

Az én feleségem tényleg szuperanya

Az én feleségem tényleg szuperanya

Egy apa szavai arról, hogy milyennek látja azt a nőt, akivel közösen nevelnek egy háromévest.

Rémálommá vált az esti családi tévézés

Rémálommá vált az esti családi tévézés

Majdnem meghalt egy kisfiú a pattogatott kukorica miatt - az anyuka mindenkit figyelmeztet, nehogy úgy járjanak mint ők.

A babasírás fajtái - nem is olyan nehéz megkülönböztetni, melyik mit jelent!

A babasírás fajtái - nem is olyan nehéz megkülönböztetni, melyik mit jelent!

A gyerek nem azért mert rossz: így akar üzenni nekünk.

Értelmezzük a babák testbeszédét!

Értelmezzük a babák testbeszédét!

Még nem tud beszélni, de a mozdulatai mennyi mindent elmondanak...

Szilvásgombóc - készítsétek együtt az ebédet!

Szilvásgombóc - készítsétek együtt az ebédet!

Minden kisgyerek szeret segédkezni a konyhába. A szilvásgombócnál több dolgot is nyugodtan rábízhatsz.

Egy 12 éves kislány zseniális találmánya megnyugtatja a beteg kicsiket

Egy 12 éves kislány zseniális találmánya megnyugtatja a beteg kicsiket

Nincs több félelem az infúziótól a kórházban, ha alkalmazzák ezt a zseniális ötletet!

Így utazz mindenre felkészülten a kicsivel!

Így utazz mindenre felkészülten a kicsivel!

Néhány tipp a csomagoláshoz, hogy ne stresszelj az első közös nyaralásotokon a kicsivel!