Segítsd gyermekedet játékosan mindössze napi 5 percben!

admin | 2015.10.15

Otthonról egyszerűen és könnyedén!


Megajándékozhatod gyermekedet egy magával ragadó játékos tanulási élménnyel. A gyermeknek nem tanulás, hanem játékos együtt töltött idő a szülővel.


Ez egy lehetőség, mellyel szülőként szilárd alapot biztosíthatsz gyermeked későbbi tanulmányaihoz, mellyel könnyen veszi az akadályokat, és nem fél, hanem kifejezetten élvezi a tanulást.


A gyermekek, ha már életük első néhány évében megismerkednek a matematikával, olvasással, akkor természetes és ösztönös módon sajátítják el a kellő tudást, szókincsük drámai növekedést mutat és a kommunikációs képességeik is fejlődnek.Szórakoztató és gyermekközpontú módszerrel megtaníthatsz gyermekednek különböző nyelveket, még úgy is, hogy Te nem beszéled a nyelvet. Felébresztheted gyermeked zenei érdeklődését és fejlesztheted gyermeked veleszületett zenei tehetségét is.


PR2



Tégy egy nagy lépést gyermeked tanításában!


A BrillKids termékek a csecsemőket és a kisgyermekeket célozta meg, azonban alkalmas minden korosztály számára. Soha nem túl korai és nem túl késő tanulni! A korai szakaszban ösztönös módon sajátítják el a gyermekek a tudást, mely fejleszti az agyukat. Amennyiben az oktatás folyamán, változatos módokon stimuláljuk a gyermekeket, egyrészt érdeklődésüket is fenntarthatjuk, másrészt az életük első néhány évében domináns szerepet játszó jobb agyféltekére is hatással vagyunk.


A BrillKids csapata a matematika, olvasás és zenetanterveit úgy építette fel, hogy a tananyag egy évet ölel fel,mely két 6 hónapos félévre van felosztva. Heti 5 napos oktatással számolva a félévek 130 foglalkozásból állnak.Minden termék és szolgáltatás arra a filozófiájára épül, hogy a tanítás (és tanulás) is lehet szórakoztató, gyerekközpontú, egyszerű és könnyed.


A Little Readeregy hatékony oktatási rendszer, mellyel már korai gyermekkorban elsajátíthatják az olvasásképességét, és megtanulhatnak idegen nyelveket. Nagyszerű lehetőség azoknak az anyukáknak, akik beszélik és azoknak az anyukáknak is, akik nem beszélik az adott idegen nyelvet. Már elérhető az amerikai és angol nyelv, a spanyol, francia, orosz, thai, vietnámi, egyszerűsített kínai és a hagyományos kínai nyelv.A tananyag használatával a gyermek szókincse drámai növekedést mutat, kommunikációs képességei fejlődnek. Megtanítod gyermekedet olvasni és idegen nyelvet beszélni akcentus nélkül.A PatternPhonics rendszer segítségével az írott nyelvet is elsajátítják. Gyermeked motivált lesz, hogyismételje a szavakat, mutasson rá a képekre és mozogjon úgy, mint amit lát és hall.


A Little Math egy gondosan összeállított hatékony program, mely lehetőséget biztosít a gyermekeknek, hogy természetes és ösztönös módon sajátítsák el a matematikai tudást idegen nyelven, magával ragadó tanulási élménnyel ajándékozza meg a gyermekeket. Megtanítja a számokat: mennyiségeket, számjegyeket, számsorozatokat; megtanítja a matematikát: számtani alapismereteket, többműveletes egyenleteket és a szorzótáblákat. A gyermeked motivált lesz, hogy a leckéken keresztül számoljon és találja ki a mennyiségeket és műveleteket.


A Little Musician célja, hogy lebilincselő és hatékony tanulási tapasztalatokat nyújtson a gyermekek számára idegen nyelven. Korai gyerekkorban a zene pozitív hatással van a gyermek agyának fejlődésére. Szakértők bebizonyították, hogy a zene minden fajta intelligenciát fejleszt. A zene életünk részét képezi, hatással van az egész lényünkre fizikailag, szellemileg, érzelmileg, szociálisan és lelkileg. A leckével felébresztheted gyermeked zenei érdeklődését, fejlesztheted veleszületett zenei tehetségét és szilárd alapot adhatsz későbbi zenei tanulmányaihoz. Gyermeked motivált lesz, hogy hallgassa a zenét, énekeljen, mozogjon, tapsoljon, és kitalálja, amit hall és a hangjegyeket, amit lát a leckében.


Töltsd le az ingyenes anyagokat a weboldalunkról www.jovocsemetei.hu, és élvezd a gyermekeddel együtt töltött időt!


PR4


Ha elégedett vagy az ingyenes anyagokkal, és szeretnéd a teljes anyagot megvásárolni, látogass el a jovocsemetei.hu weboldalra, és igényled meg a kuponkódot, mely 10% kedvezményre jogosít a BrillKids shopjában feltüntetett árból!


PR3


Add meg a lehetőséget a gyermekednek, hogy ezzel a lebilincselő és hatékony tanulási módszerrel egy életre szóló előnyre tegyen szert! Sikeres és boldog lesz a gyermeked!A termékek számos díjat kaptak az elmúlt évek során. A világon vezető szerepet töltenek be. Számos előnnyel rendelkeznek a csecsemő- és kisgyermek oktatásban világszerte. Szülők ezrei értenek egyet világszerte, hogy a gyermekek mennyire élvezik,szüleik pedig mennyire egyszerűnek találják ezt a rendszert.


Tudj meg többet a forradalmian új oktatási módszerről: www.jovocsemetei.hu


Garantáljuk, hogy gyermekeddel együtt élvezni fogjátok ezt a nagyszerű tanulási rendszert! Még ma kezdd el a kalandos tanulást a gyermekeddel!


Remek szórakozást kívánunk!


PR

Hozzászólások

Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

A gyermek hazudozása legtöbbször lelki segélykiáltás!

Megdöbbentő dolgot talált egy bontatlan csomag pelenkában

Megdöbbentő dolgot talált egy bontatlan csomag pelenkában

Szerinted is megható?

Hátborzongató! Kézből etette a vad medvét a kislány, az apja pedig videózta!

Hátborzongató! Kézből etette a vad medvét a kislány, az apja pedig videózta!

Könnyen tragédia lehetett volna belőle!

Pályázat! Havi 40 ezer forint bölcsődei támogatás jár a kisgyerekeseknek

Pályázat! Havi 40 ezer forint bölcsődei támogatás jár a kisgyerekeseknek

Itt vannak a legfontosabb tudnivalók.

Bezárta magát a tűző napon álló autóba egy gyerek

Bezárta magát a tűző napon álló autóba egy gyerek

A tűzoltók szabadították ki!

Az ovisok jobban tudják, mit jelent a kánikula

Az ovisok jobban tudják, mit jelent a kánikula

Nagyon felkészült válaszokat adtak a kicsik :)

Milyen gyakran kell pelenkát cserélni a kánikulában?

Milyen gyakran kell pelenkát cserélni a kánikulában?

Kánikulában még a legszellősebb ruhában is izzadunk, és legyen bármennyire is hiper-szuper légáteresztő a pelenka, bizony nagyon is befülledhet benne a kicsi popsija.

16 milliós műalkotást tett tönkre a 3 éves kislány

16 milliós műalkotást tett tönkre a 3 éves kislány

A kislány kinyúlt a műalkotásért a babakocsiból, de lelökte a földre.

Így kezeld a melegkiütést!

Így kezeld a melegkiütést!

A melegkiütést az eltömődött pórusok okozzák

Nyári hasmenés? Nézd meg, mikor kell komolyan venni!

Nyári hasmenés? Nézd meg, mikor kell komolyan venni!

Könnyen kiszáradáshoz vezethet