4 gyerekcipő márka, amivel nem tévedhet

admin | 2016.01.25

Míg felnőttként főként a megjelenést és a kényelmet tartjuk fontosnak cipővásárlás alkalmával, addig a gyerekcipő beszerzés ennél kicsit bonyolultabb. Ha a kicsiknek szeretnénk lábbelit vásárolni, akkor érdemes annak egészségügyi szempontból történő kialakítására is odafigyelni, hiszen ezzel sokat tehetünk az apró gyermeklábak egészséges fejlődése érdekében. A babaesgyerekcipo.hu szakemberei azt javasolják, hogy gyerekcipő választás alkalmával mindenképpen a minőségi, már bizonyított márkák mellett érdemes letenni a voksot, amelyek nem csak strapabíróak és trendi megjelenésűek, de ugyanakkor a kicsik lábának fejlődése szempontjából is előnyösek. Lássuk, melyek azok a márkák, amelyekkel biztosan nem lőhetünk mellé!


gyerekcipo



Supinált gyerekcipő a Szamostól

A Szamos Kft. már több mint húsz év óta van jelen a hazai piacon, és száz százalékos bőrből készült gyerekcipőivel kimagasló minőséget képvisel. A gyártott supinált cipők sajátossága, hogy sarkuk kifelé döntött, így egyfajta természetes labilitást tesz lehetővé, vagyis a gyerkőcök lábai a viselés során is tornáznak, elősegítve ezzel az egészséges fejlődést. A tavaszi-nyári és az őszi-téli kollekciók darabjai igényes megjelenéssel állnak rendelkezésre, közöttük egyaránt megtalálhatóak a bakancsok, csizmák, félcipők, balerinák, szandálok és szandálcipők is. Korosztálytól, mérettől és évszaktól függetlenül minden gyermek számára rálelhetünk az ideális Szamos cipőre.



D.D. Step: trendi és kényelmes

A 3D varrástechnológiájáról is ismert D.D Step cipők előállítása során a gyártó arra törekedett, hogy rugalmas, kényelmes lábbeliket varázsoljon a boltok polcaira, s tegye ezt az aktuális trendeket követve. Ugyanakkor az is fontos szempont volt, hogy a gyerkőcök bokája megfelelő tartást kapjon, erről a formázott PVC kéreg gondoskodik. A belső kialakítás során nem elhanyagolható a természetesség, ugyanis ezzel az apró lábacskák izzadása előzhető meg, ami téli gyerekcipő esetében különös jelentőséggel bír. A divatos, komfortos D.D Step lábbelik kiválóan alkalmasak a fejlődésben levő gyermeklábak számára.



Falcon cipők az egyediség kedvelőinek

A Falcon gyerekcipők arról híresek, hogy szakmai tradíciókat megtartva kerülnek előállításra, mely kapcsán kiemelt szerep jut a kézimunkának. Ennek köszönhetően minden darab gyerekcipő különös gonddal készül, s ennek értékét a gyerkőcök is megtapasztalhatják a viselés során. A csúszásgátló gumitalpak, valamint a bőrből készült bélés és felsőrész kimagasló minőséget garantáltak, védenek a téli mókázás során az elcsúszástól és az izzadástól. A Falcon számára rendkívül fontos, hogy az egyedi, stílusos darabokat a gyermekek előszeretettel viseljék, és azok minden helyzetben, évszaktól függetlenül kényelmesek legyenek számukra.



Asso: megfizethető és egészséges

18-40-es méretig állnak rendelkezésre az Asso cipők, amelyek magasított kéreggel szolgálják a sarkak megfelelő megtámasztását. A márka amellett, hogy megfizethető, rendkívül divatos is rendelkezik, ráadásul lágyékemelő betéttel is ellátottak, ami szintén a gyerkőcök egészséges lábfejlődését szolgálja. Izgalmas színek, import alapanyagok és eredeti minták jellemzik az Asso cipőket, melyek itthon kerülnek előállításra.


Gyerekcipő választás alkalmával megéri az ismert márkák valamelyike mellett letenni a voksot, hiszen a felsoroltak már számtalanszor bebizonyították, hogy nem csak egészséges viseletként szolgálják a kicsik kényelmét, de divatosak és csinosak is.


Hozzászólások

Hihetetlen mit talált ki az anyuka, hogy a beteg gyerek bevegye a gyógyszert!

Hihetetlen mit talált ki az anyuka, hogy a beteg gyerek bevegye a gyógyszert!

Így biztosan lenyeli!

Az első karácsony - tippek, hogy tényleg jól sikerüljön

Az első karácsony - tippek, hogy tényleg jól sikerüljön

Természetes, hogy nagy az izgalom, de ne essünk túlzásokba, és ne legyünk felelőtlenek.

Így befolyásolhatja a születési sorrend egy családban a gyermekek jellemét

Így befolyásolhatja a születési sorrend egy családban a gyermekek jellemét

A pszichoterapeuta megfigyelését több tanulmány is igazolta.

Rákkeltő szennyeződést mutattak ki csecsemőtejporokban

Rákkeltő szennyeződést mutattak ki csecsemőtejporokban

Csakis olyan termékeket lenne szabad forgalmazni, amelyekről teljesen biztosan tudható, hogy nem okoznak egészségi ártalmakat.

Egy ikres anyuka őszinte vallomása

Egy ikres anyuka őszinte vallomása

Üvöltöttem a férjemmel, hogy az egész az ő hibája - vallott a mindennapjairól mindenféle köntörfalazás nélkül.

Ismét lesz babakocsis felvonulás

Ismét lesz babakocsis felvonulás

A karneváli hét egyik leglátványosabb programja. Csatlakozz te is!

A klímaváltozás a családalapításra is kihat

A klímaváltozás a családalapításra is kihat

Az első hallásra furcsa kijelentést tények támasztják alá.

Gondolj erre, mielőtt megbántanál valakit

Gondolj erre, mielőtt megbántanál valakit

Tudod… anya vagyok. És piszkosul nehéz. Mert attól a perctől kezdve, hogy megpillantottam azt a két rózsaszín csíkot, az életem megváltozott. Az anyai élet = örökös gond és aggodalom.

Ezután a beszéd után tiltották be a svédek a testi fenyítést

Ezután a beszéd után tiltották be a svédek a testi fenyítést

Mi, szülők vagyunk azok a személyek, akik meg kell, hogy tanítsák a gyerekeiknek, mi az a szeretet.

Méghogy az anyukák nem leleményesek! Remek ötlet a meleg napokra.

Méghogy az anyukák nem leleményesek! Remek ötlet a meleg napokra.

A többszázeres megosztás azt mutatja, hogy sokaknak tetszik!