Hozzávalók
 15 g liszt
 50 g porcukor
 5 g kakaópor
 45 g vaj
 1 ek tej
 12 g étcsokoládé

	Elkészítés
 Keverd össze a kakaóport, a cukrot és a lisztet!
 Olvaszd össze a vajat, a tejet és a csokoládét, majd öntsd hozzá a kakaós keveréket!
 Simítsd sütőpapírral bélelt tepsibe a csomómentesre elkevert masszát és kb. 8 percig süsd előmelegített (180 fokos) sütőben! Vigyázz, gyorsan odaég!
 Törd az elkészült csokilapot kisebb darabokra és kész is!
Forrás: Flórakonyha
                                    Címkék:                                 
                                
                                
                                 
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
Hozzászólások