Legelső lépésként kotord elő a szekrényedből a Milka csokit!
Utána vízgőz fölött olvassz fel egy-két táblányit, és öntsd a kiürült bonbonos tálcába! Tehetsz bele diót, vagy mogyoródarabkákat, aszalt gyümölcsöt, marcipánt, amit csak szeretnél!
Ha elkészültél, tedd be a hűtőszekrénybe a kész művedet! A végleges formájának eléréséhez kell néhány óra, hiszen a csokoládé megdermedésére lesz szükség.
Tipp: Ha egy kis változatosságra vágysz, vagy kreatívkodni támad kedved, és például csíkos pralinét szeretnél készíteni, akkor először öntsd félig a lyukakat tejcsokival, majd tedd be a hűtőbe, és ha megdermedt, önts rá fehér csokoládét!
További otthon is elkészíthető különleges receptjeink:
Ha tetszett írásunk, olvasd el 3+1 ötlet a tökéletes Valentin-naphoz című cikkünket, vagy a Valentin napi finomságokkal kapcsolatos receptgyűjteményünket valamint a Gyerekszerelemről szóló bejegyzésünket!
Forrás: creartblog.com
Hozzászólások