Biztos, hogy készen állsz a gyermekvállalásra?

Admin | 2017.03.27


A lila köd eloszlatásában segít Colin Falconer vicces angol nyelvű tesztje, mely azonnal meghódította a keserédes mosolyú szülőket és a lelkes gyermekvárókat egyaránt. A 14 kérdésből álló teszt segít áthidalni azt a szakadékot, mely az egész éjjel hányást törölgető, holtfáradt anyuka és a cuki ruhácskák közt álmodozó gyermektelen nő hozzállása közt tátong.Az anyaságnak ugyanis, legyen akárhány szépsége, akadnak árnyoldalai is, melyek mellbevágó meglepetésként érhetik a felkészületleneket (hacsak nem csinálják végig az alábbi tesztet). Senkinek ne legyenek kétségei, a teszt bármilyen vicces is, elképesztően valósághű. Kivétel nélkül minden kisgyerekes szülő magára ismer majd, aki elolvassa, és buzgón bólogat, miközben nevet magán és azon, mennyire abszurd, mégis minden helyzet mennyire találó.

Készülj a terhességre!Leendő anyukaként:

1. Ragassz egy babzsákot a fürdőköpenyed elejére, és vedd fel!

2. Maradj így!

3. Kilenc hónapnyi cipelés után vedd ki a babok 5 százalékát!Leendő apukaként:

1. A legközelebbi patikába belépve fogd a pénztárcád, teljes tartalmát ürítsd a pultra, majd szólítsd fel a gyógyszerészt, hogy szolgálja ki magát!

2. Menj el a szupermarketbe, és a teljes  fizetésedet közvetlenül utaltasd át nekik!

3. Hazaérve fogd az újságodat, és olvasd át még egyszer, utoljára!Tudálékosság és tudásMenj el egy ismerős gyermekes párhoz látogatóba, majd kritizáld a nevelési elveiket, a türelmetlenségüket és vadember módjára viselkedő gyerekeiket. Adj tanácsokat a megfelelő viselkedés, a szobatisztaság, kulturált étkezés és megfelelő alvási szokások kialakításához.Élvezd ki! Életed legutolsó alkalma ez, mikor minden kérdésre tudod a megoldást.Éjszakai műszakKészülj fel a gyermekes párok éjszakáira:1. Délután 5 és este 10 között kapj a karodba egy 4-6 kilós, nedves zsákot, majd mászkálj vele folyamatosan a nappaliban, miközben idegtépő zaj üvölt a rádióból.

2. Este tízkor tedd le a zsákot, állítsd be az ébresztőórádat éjfélre, majd menj aludni.

3. Tizenegykor kelj fel, és éjjel egyig sétálj a zsákkal.

4. Állítsd be az ébresztést három órára.

5. Mivel nem tudsz visszaaludni, kelj fel kettőkor, főzz egy teát.

6. Feküdj vissza 2:45-kor.

7. Kelj fel háromkor a beállított ébresztésre.

8. Hajnali négyig énekelgess a sötétben.

9. Állítsd be az ébresztőórát hajnali ötre, és kelj is fel rá.

10. Csinálj reggelit.

Ismételd öt éven át és tűnj vidámnak!Kisgyerek öltöztetése1. Szerezz egy élő polipot és egy hálós bevásárlószatyrot.

2. Próbáld meg beletuszkolni a polipot a szatyorba úgy, hogy egy karja se lógjon ki.Rendelkezésedre álló idő: 5 perc.AutózásHogyan autózik a baba? Nos...1. Felejtsd el a BMW-t, vegyél valami praktikus, 5 ajtós kombit.

2. Vegyél egy adag csokifagyit, tedd a kesztyűtartóba. Hagyd ott.

3. Keress egy fémpénzt, majd tuszkold a CD-lejátszóba.

4. Passzírozz csokis kekszet a hátsó ülésbe.

5. Húzz végig egy gereblyét az autó mindkét oldalán.Sétára fel!1. Várj.

2. Menj ki a bejárati ajtón.

3. Gyere vissza.

4. Menj ki.

5. Gyere be ismét.

6. Menj ki.

7. Sétálj ki a kertkapuig.

8. Gyere vissza.

9. Ismét menj le a kertkapuig.

10. Öt percen át sétálj lassan kifelé.

11. Állj meg, és percenként kezdj tanulmányozni minden érdekes koszos zsepit, használt rágót és halott bogarat, és persze tegyél fel róluk fejenként hat kérdést.

12. Menj vissza ugyanazon az úton.

13. Addig sikítozz, hogy eleged van, míg a szomszédok ki nem jönnek megbámulni.

14. Add fel, és menj vissza a házba.

Most nagyjából készen állsz arra, hogy elvihess egy kisgyereket sétálni.Beszélgetés a gyerekkelMindent ismételj el legalább ötször.Bevásárlás1. Menj el a boltba, és vigyél magaddal egy olyan élőlényt, mely leginkább hasonlít egy óvodás gyerekhez - egy kifejlett kecske tökéletesen megteszi. Ha több gyereket tervezel, több kecskét vigyél. 

2. Vásárolj meg minden szükséges holmit anélkül, hogy levennéd a szemed a kecskéről.

3. Fizess ki mindent, amit a kecske megevett vagy tönkretett.Amíg ezt nem tudod könnyedén teljesíteni, eszedbe se jusson gyereket vállalni!Az egyéves etetése1. Kanalazd ki egy dinnye belsejét.

2. Fúrj egy kis lyukat az oldalára.

3. Lógasd fel a plafonra, és hintáztasd.

4. Fogj egy tálnyi ázott kukoricapelyhet, és próbáld meg a kis lyukon át a hintázó dinnyébe kanalazni, miközben azt játszod, hogy repülőgép vagy.

5. Folytasd, míg el nem fogy a kukoricapehely fele.

6. A maradékot borítsd az öledbe úgy, hogy azért bőven jusson belőle a padlóra is.Tévé1. Tanuld meg az összes Disney karakter, Teletubby, a Szezám és a Futrinka utca összes szereplőjének a nevét.

2. Öt évig ne nézz semmi mást.Rendetlenség

1. Kenj nutellát a kanapéra és lekvárt a függönyre.

2. Rejts el egy halat a hangfal mögé, majd hagyd ott egész nyáron.

3. Nyúlj bele a virágföldbe, majd kend a falra. A koszfoltokat fedd el zsírkrétával. Na, milyen lett?

4. Ürítsd a lakásodban található összes fiók, szekrény és láda tartalmát a földre.

5. Vigyél véletlenszerűen tárgyakat egyik szobából a másikba, és hagyd ott őket.Hosszabb utazás kisgyerekkel1. Készíts hangfelvételt, melyen valaki folyton azt kabálja: mami, mami. Fontos, hogy az ismétlések között ne teljen el több mint négy másodperc. A hangerő időről időre emelkedjen meg, és érje el egy szuperszonikus utasszállító zajszintjét.

2. Bárhova mész, hallgasd folyamatosan ezt a következő négy évben.Most már készen állsz arra, hogy hosszú útra indulhass egy kisgyerekkel.Beszélgetések felnőttekkel1. Kezdj el beszélgetni a kiválasztott felnőttel.

2. Eközben tűrd el, hogy valaki folyamatosan rángatja a ruhád alját, miközben az előző feladatban ismertetett mami, mami felvétel szól....Valahogy így néz ki egy beszélgetés egy felnőttel, ha gyerek is van a szobában.Vissza a munkába1. Válaszd ki egy nagyon fontos tárgyalás napját.

2. Vedd fel a legelegánsabb ruhád.

3. Önts össze egy bögre zsíros tejszínt egy bögre citromlével.

4. Keverd el.

5. Kend a felét a selyemblúzodra.

6. Itass át egy törülközőt a massza másik felével.

7. Próbáld meg kitisztítani vele a blúzodat.

8. Ne öltözz át (nincs rá időd).

9. Menj el dolgozni. …Immár felkészültél a gyerekvállalásra! Ne felejtsd el élvezni! Ha már ezzel megvagy, jöhet a babagyár! Tudod hogyan csinálj fiút vagy lányt? Nem? Mi megsúgjuk a trükköket! Eredményes kísérletezést kívánunk! Forrás: Fessler Emma Ha szórakoztatónak találtad bejegyzésünket, olvasd el kedvenc humoros cikkeinket is!Mit tanultál az anyaságról? (1. rész)

Mit tanultál az anyaságról? (2. rész)

Mit tanultál az anyaságról? (3. rész)

A nevelés és a gyermekek számának összefüggése

Címkék:

Hozzászólások

Jellemzően kik akarnak fiút, és kik lányt?

Jellemzően kik akarnak fiút, és kik lányt?

Na persze vannak kivételek, amik erősítik a szabályt. De azért érdekes fejtegetés.

Gyermeket szeretnél? Figyeld a holdat!

Gyermeket szeretnél? Figyeld a holdat!

A havi vérzés nem lehet biztos támpont a termékenység vizsgálatában, hiszen gondoljunk csak arra, hogy a terhesség alatt is előfordulhat menstruáció. Sőt egyes afrikai törzsek pedig kizárólag a havi vérzés alatt létesítenek nemi kapcsolatot, mégis születnek utódok. A Hold nőkre gyakorolt hatása a dö

Hat tévhit a fogamzásról

Hat tévhit a fogamzásról

Mindannyian hallottunk pár mendemondát arról, mi minden befolyásolhatja a termékenységet. Vajon ezeknek mi a valóságtartalma? A legismertebb vélekedések mögé próbáltunk most meg bekukkantani.

Ez a legideálisabb kor a szüléshez! Felejtsd el, amit eddig hallottál!

Ez a legideálisabb kor a szüléshez! Felejtsd el, amit eddig hallottál!

Eddig tartotta magát az a nézet, hogy minél fiatalabb egy nő, annál ideálisabb a gyerekvállalás és a szülés. Mostanáig.

A pszichológus segít a gyermekáldásban?

A pszichológus segít a gyermekáldásban?

Mennyire jellemző Magyarországon, hogy az emberek pszichológus segítségét kérik egy ilyen helyzetben? H.V. Magyarországon a fogamzási problémákkal küzdő párok, illetve egyedülálló nők közül sokan ...

Egyenlőtlen esélyek

Egyenlőtlen esélyek

Egy olasz pár küzdelme egészséges gyermekükért Az ESHRE (Európai Humán Reprodukciós és Embriológiai Társaság) közleménye alapján az Emberi Jogok Európai Bírósága 2012. augusztus végén jóváhagyta e...

Férfi meddőség gyógyítása

Férfi meddőség gyógyítása

Ön számos tudományos társaság tagja, emellett a World Health Organization (WHO)-nak is dolgozott az elmúlt időszakban. Munkája során milyen jellegű kihívásokkal kellett szembenéznie? Prof. Giusepp...

7 év után csoda történt!

7 év után csoda történt!

Mint ahogyan tudjuk, hét év után fogant meg kisbabája. Mi történt ez idő alatt? Már 7 éve jártunk intézetről-intézetre, számos szakemberrel konzultáltunk, rengeteg vizsgálaton túlestünk, de semmil...

Fiút vagy lányt szeretnél?

Fiút vagy lányt szeretnél?

Fiút vagy lányt szeretnél?

Ezeket a teákat idd, ha babát szeretnél!

Ezeket a teákat idd, ha babát szeretnél!

Az éhgyomorra fogyasztott cickafark teára sok nő esküszik, ugyanis olyan hatóanyagokat is tartalmaz, mely segíti, a normál tüszőérést, a sárgatest hormon termelődését.