Mi van a ruha alatt?! Hasznos tanácsok várandós és szoptatós kismamáknak.

Szabó Eszter | 2017.03.29


A nagyfokú kényelem, az igényes kidolgozás, a legkorszerűbb alapanyagok felhasználása, a méretgazdagság és választék egyedülállóan szolgálják az anyai szervezetben- a várandósság alatt, a szülés után és a szoptatás időszakában bekövetkezett változásokat.Statisztikai adatok támasztják alá azt a sajnálatos tényt , hogy a nők nagy része nem megfelelő méretű melltartót visel, és sokan ennek nincsenek is tudatában.Nem elég hangsúlyozni, -különösen várandós és szoptató kismamák esetében,-, hogy amegfelelő méretű, optimálisan illeszkedő melltartó kiválasztásánál a funkciós és a kényelemi szempontok mellett nagy hangsúlyt kell fektetni a melltartó és fehérnemű „egészségvédő” szerepére is. Ha túl kicsi• a melltartó kosara szűk, vagy  nem megfelelő méretű , a merevítő folyamatosan nyomja a mellszövet alsó-oldalsó-középső részét, gyulladást és fájdalmat okozhat,• ha a melltartó túl szűk, vagy a vállpántok túl keskenyek és bevágnak, a  teherelosztás nem egyenletes, ez megterheli  a trapézizmot és a vállizületet,• nyomáspontok alakulnak ki a mell területén.Ha túl nagy• a  mellek nem töltik ki mellkosarakat,• a vállpántok  nem tartanak,• a hátpánt túl bő nem tart, felcsúszik a nyak irányába,• a mell megereszkedik.Ezért javasoljuk, hogy a fehérneműt mindig próbálják fel, és szánjanak elegendő időt a próbára.Szaküzletünkben képzett tanácsadók állnak az Ön rendelkezésére.Üzletünkben megtalálható Anita termékek széleskörű választéka biztosítja Önnek, hogy fitt és csinos legyen várandósan, és a szülés után is megőrizze alakját.Várandós kismamáknak ajánlott speciális fehérneműk

ANITA terhességi melltartó

a terhesség bekövetkeztének egyik legkorábbi jele a mellek feszülése, érzékenységének fokozódása. A megnövekedett emlőnek tehermentesítésre van szüksége. A terhességi melltartó rugalmasan követi a mell növekedését, a bedolgozott mellemelő alulról megtámasztja, és megfelelően tartja az egyre nehezedő mellet. A varrásnélküli mellkosarak kímélik az érzékeny mellbimbót. Terhességi melltartó viselése még akkor is ajánlott, ha a kismama korábban nem viselt melltartót.Speciális ANITA tartó támasztó pántok, nadrágok

a haskörfogat növekedésével a test súlypontjának megváltozása következtében, fokozott nyomás hárul a hasfalra és a medencére. Kialakul a jellegzetes „kismamatartás”, amely keresztcsonti-derék és gerincpanaszokhoz vezethet. A megváltozott statikai állapotokhoz való alkalmazkodáshoz, a jó közérzethez hatékony segítséget nyújtanak a speciális kialakítású tartópántok és nadrágok. A has alatt és a derékon körbefutó gumiszalag tehermentesíti a gerincet, megtámasztja a hasat. Hatékonyságukat klinikai vizsgálatok igazolják.ANITA Kismama bugyik speciális szabásuknál fogva rendkívül kényelmesek és nem pörögnek le a domborodó hasról.

Szülés után ajánlott speciális kismama fehérneműkANITA szoptatós melltartók a szoptatás fontos eszközei. A szoptatós melltartók mellkosarai egy praktikus kapocs segítségével egyenként gyorsan és könnyen nyithatók anélkül, hogy a vállpántok hátracsúsznának. Ez nem csak kényelmi, de higiéniai szempontból is igen fontos. Fontos tanács kismamák számára, hogy szoptatós melltartót funkciójánál fogva, csak a szülés várható ideje előtt két-három héttel érdemes csak megvásárolni.

Terhestorna és az úszásAz úszás ideális sport minden kismama számára. A víz felhajtó erejének köszönhetően a vízben könnyebb a mozgás, a mozdulatok kevésbé fárasztóak, az izületek, a gerincoszlop és az izomzat tehermentesül. Az úszás serkenti a véráramlást, stabilizálja a vérkeringést, a légzés mélyebbé válik.

Az AnitaMaternity® tervezői – több mint 40 év tapasztalatával – a legkorszerűbb anyagokat a divatos színekkel, rafinált és funkcionális szabásvonalakkal valamint sok-sok ötletes részlettel ötvözik. Ennek köszönhetően az AnitaMaternity® egy –és kétrészes kismama fürdőruhák a terhesség teljes időszaka alatt viselhetők, megfelelő tartást és tökéletes mozgásszabadságot biztosítva. Mindezeken túlmenően elmaradhatatlan szempont, hogy rendkívül csinosak.Szülés után az ANITA fűzőnadrág segíti a has szülés utáni regenerálódását. Különleges szabásvonala tökéletes alakformálást biztosít a has, csípő-, és fartájékon, ezért a kismamák később is szívesen viselik.

Ne feledje: AMI JÓ A MAMÁNAK AZ JÓ A BABÁNAK!

Címkék:

Hozzászólások

A várandós anyukák legfontosabb bőrápolási tennivalói

A várandós anyukák legfontosabb bőrápolási tennivalói

Zsírosodás, striák, pigmentáció az arcon - ezek a leggyakoribb panaszok.

Ezt jelentik a rövidítések a magzati ultrahang leleten

Ezt jelentik a rövidítések a magzati ultrahang leleten

Segítünk értelmezni a leggyakoribb rövidítéseket!

Emberöléssel vádolnak egy nőt, mert terhesen verekedett, és haslövés miatt elveszítette a magzatot

Emberöléssel vádolnak egy nőt, mert terhesen verekedett, és haslövés miatt elveszítette a magzatot

A lövöldözés egyetlen igazi áldozata a magzat volt!

A koraszülés esélyét csökkenti a kiegyensúlyozott, egészséges étrend

A koraszülés esélyét csökkenti a kiegyensúlyozott, egészséges étrend

Az egészséges ételek rendszeres fogyasztása sokkal fontosabb, mint az egészségtelen ételek kizárása.

Vizelettartási gondok a terhesség alatt?

Vizelettartási gondok a terhesség alatt?

Nem kell megijedni!

A várandós nők az állóképesség bajnokai

A várandós nők az állóképesség bajnokai

Minderre a Tour de France kerékpárverseny elemzésével jöttek rá!

Nyáron vagy várandós? Akkor számíts ezekre a dolgokra!

Nyáron vagy várandós? Akkor számíts ezekre a dolgokra!

Nézzük, mire kell fokozottan ügyelned a kánikulában

51 évesen még egyszer anya akart lenni: 68 éves férjével várják kisbabájukat

51 évesen még egyszer anya akart lenni: 68 éves férjével várják kisbabájukat

Mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe…

Tanácsok, hogy a várandósság ne legyen terhes

Tanácsok, hogy a várandósság ne legyen terhes

Életünk legszebb időszakában annyi minden bezavarhat.

Szabad-e várandósan napozni?

Szabad-e várandósan napozni?

Már volt szó a napsütés pozitív hatásairól, illetve a kisbabák napoztatásáról, most viszont kifejezetten a pocakkal történő napozás, szoláriumozás és fürdőzés előnyeire és hátrányaira térünk ki.