Mi van a ruha alatt?! Hasznos tanácsok várandós és szoptatós kismamáknak.

Szabó Eszter | 2017.03.29


A nagyfokú kényelem, az igényes kidolgozás, a legkorszerűbb alapanyagok felhasználása, a méretgazdagság és választék egyedülállóan szolgálják az anyai szervezetben- a várandósság alatt, a szülés után és a szoptatás időszakában bekövetkezett változásokat.Statisztikai adatok támasztják alá azt a sajnálatos tényt , hogy a nők nagy része nem megfelelő méretű melltartót visel, és sokan ennek nincsenek is tudatában.Nem elég hangsúlyozni, -különösen várandós és szoptató kismamák esetében,-, hogy amegfelelő méretű, optimálisan illeszkedő melltartó kiválasztásánál a funkciós és a kényelemi szempontok mellett nagy hangsúlyt kell fektetni a melltartó és fehérnemű „egészségvédő” szerepére is. Ha túl kicsi• a melltartó kosara szűk, vagy  nem megfelelő méretű , a merevítő folyamatosan nyomja a mellszövet alsó-oldalsó-középső részét, gyulladást és fájdalmat okozhat,• ha a melltartó túl szűk, vagy a vállpántok túl keskenyek és bevágnak, a  teherelosztás nem egyenletes, ez megterheli  a trapézizmot és a vállizületet,• nyomáspontok alakulnak ki a mell területén.Ha túl nagy• a  mellek nem töltik ki mellkosarakat,• a vállpántok  nem tartanak,• a hátpánt túl bő nem tart, felcsúszik a nyak irányába,• a mell megereszkedik.Ezért javasoljuk, hogy a fehérneműt mindig próbálják fel, és szánjanak elegendő időt a próbára.Szaküzletünkben képzett tanácsadók állnak az Ön rendelkezésére.Üzletünkben megtalálható Anita termékek széleskörű választéka biztosítja Önnek, hogy fitt és csinos legyen várandósan, és a szülés után is megőrizze alakját.Várandós kismamáknak ajánlott speciális fehérneműk

ANITA terhességi melltartó

a terhesség bekövetkeztének egyik legkorábbi jele a mellek feszülése, érzékenységének fokozódása. A megnövekedett emlőnek tehermentesítésre van szüksége. A terhességi melltartó rugalmasan követi a mell növekedését, a bedolgozott mellemelő alulról megtámasztja, és megfelelően tartja az egyre nehezedő mellet. A varrásnélküli mellkosarak kímélik az érzékeny mellbimbót. Terhességi melltartó viselése még akkor is ajánlott, ha a kismama korábban nem viselt melltartót.Speciális ANITA tartó támasztó pántok, nadrágok

a haskörfogat növekedésével a test súlypontjának megváltozása következtében, fokozott nyomás hárul a hasfalra és a medencére. Kialakul a jellegzetes „kismamatartás”, amely keresztcsonti-derék és gerincpanaszokhoz vezethet. A megváltozott statikai állapotokhoz való alkalmazkodáshoz, a jó közérzethez hatékony segítséget nyújtanak a speciális kialakítású tartópántok és nadrágok. A has alatt és a derékon körbefutó gumiszalag tehermentesíti a gerincet, megtámasztja a hasat. Hatékonyságukat klinikai vizsgálatok igazolják.ANITA Kismama bugyik speciális szabásuknál fogva rendkívül kényelmesek és nem pörögnek le a domborodó hasról.

Szülés után ajánlott speciális kismama fehérneműkANITA szoptatós melltartók a szoptatás fontos eszközei. A szoptatós melltartók mellkosarai egy praktikus kapocs segítségével egyenként gyorsan és könnyen nyithatók anélkül, hogy a vállpántok hátracsúsznának. Ez nem csak kényelmi, de higiéniai szempontból is igen fontos. Fontos tanács kismamák számára, hogy szoptatós melltartót funkciójánál fogva, csak a szülés várható ideje előtt két-három héttel érdemes csak megvásárolni.

Terhestorna és az úszásAz úszás ideális sport minden kismama számára. A víz felhajtó erejének köszönhetően a vízben könnyebb a mozgás, a mozdulatok kevésbé fárasztóak, az izületek, a gerincoszlop és az izomzat tehermentesül. Az úszás serkenti a véráramlást, stabilizálja a vérkeringést, a légzés mélyebbé válik.

Az AnitaMaternity® tervezői – több mint 40 év tapasztalatával – a legkorszerűbb anyagokat a divatos színekkel, rafinált és funkcionális szabásvonalakkal valamint sok-sok ötletes részlettel ötvözik. Ennek köszönhetően az AnitaMaternity® egy –és kétrészes kismama fürdőruhák a terhesség teljes időszaka alatt viselhetők, megfelelő tartást és tökéletes mozgásszabadságot biztosítva. Mindezeken túlmenően elmaradhatatlan szempont, hogy rendkívül csinosak.Szülés után az ANITA fűzőnadrág segíti a has szülés utáni regenerálódását. Különleges szabásvonala tökéletes alakformálást biztosít a has, csípő-, és fartájékon, ezért a kismamák később is szívesen viselik.

Ne feledje: AMI JÓ A MAMÁNAK AZ JÓ A BABÁNAK!

Címkék:

Hozzászólások

Jellegzetes babapozíciók a szülés előtt

Jellegzetes babapozíciók a szülés előtt

Melyik mit jelent, és meg lehet-e változtatni.

Tóth Gabi anyuka lesz

Tóth Gabi anyuka lesz

Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg - mondja.

Arra a lombikra úgy indultam el, hogy az lesz az utolsó

Arra a lombikra úgy indultam el, hogy az lesz az utolsó

Valkó Eszter hamarosan anyuka lesz. Elmesélte, milyen hosszú út vezetett odáig, hogy gyereke legyen.

A terhesség alatt jelentkező rettegett hasi görcsök hátteréről

A terhesség alatt jelentkező rettegett hasi görcsök hátteréről

Persze, hogy mindenki a legrosszabbra gondol, ha görcsöl és bekeményedik a hasa...

Ezt az öt dolgot semmiképp ne fogyasszuk terhesen!

Ezt az öt dolgot semmiképp ne fogyasszuk terhesen!

Melyek azok az ételek, amelyeket kerülnünk kell?

Ha nem iszol tejet, nem fogsz tudni szoptatni?

Ha nem iszol tejet, nem fogsz tudni szoptatni?

Az elfuserált tévhitek között az egyik legnagyobb a tejjel kapcsolatos.

Kisbabája született egy négy hónapja agyhalott nőnek

Kisbabája született egy négy hónapja agyhalott nőnek

A kisfiú 1,7 kilogrammal jött a világra.

Ezért tart 9 hónapig a terhesség!

Ezért tart 9 hónapig a terhesség!

Minél szerteágazóbb a lepény annál rövidebb a terhesség.

Többet ártanak a fogaknak a tévhitek, mint a terhesség!

Többet ártanak a fogaknak a tévhitek, mint a terhesség!

A szükséges kezelések legtöbbje is biztonsággal elvégezhető.

Egyszerre vár babát 9 ápolónő ugyanazon a kórházi osztályon - Kitalálod melyiken?

Egyszerre vár babát 9 ápolónő ugyanazon a kórházi osztályon - Kitalálod melyiken?

Igen, a szülészeten!