Mi van a ruha alatt?! Hasznos tanácsok várandós és szoptatós kismamáknak.

Szabó Eszter | 2017.03.29


A nagyfokú kényelem, az igényes kidolgozás, a legkorszerűbb alapanyagok felhasználása, a méretgazdagság és választék egyedülállóan szolgálják az anyai szervezetben- a várandósság alatt, a szülés után és a szoptatás időszakában bekövetkezett változásokat.Statisztikai adatok támasztják alá azt a sajnálatos tényt , hogy a nők nagy része nem megfelelő méretű melltartót visel, és sokan ennek nincsenek is tudatában.Nem elég hangsúlyozni, -különösen várandós és szoptató kismamák esetében,-, hogy amegfelelő méretű, optimálisan illeszkedő melltartó kiválasztásánál a funkciós és a kényelemi szempontok mellett nagy hangsúlyt kell fektetni a melltartó és fehérnemű „egészségvédő” szerepére is. Ha túl kicsi• a melltartó kosara szűk, vagy  nem megfelelő méretű , a merevítő folyamatosan nyomja a mellszövet alsó-oldalsó-középső részét, gyulladást és fájdalmat okozhat,• ha a melltartó túl szűk, vagy a vállpántok túl keskenyek és bevágnak, a  teherelosztás nem egyenletes, ez megterheli  a trapézizmot és a vállizületet,• nyomáspontok alakulnak ki a mell területén.Ha túl nagy• a  mellek nem töltik ki mellkosarakat,• a vállpántok  nem tartanak,• a hátpánt túl bő nem tart, felcsúszik a nyak irányába,• a mell megereszkedik.Ezért javasoljuk, hogy a fehérneműt mindig próbálják fel, és szánjanak elegendő időt a próbára.Szaküzletünkben képzett tanácsadók állnak az Ön rendelkezésére.Üzletünkben megtalálható Anita termékek széleskörű választéka biztosítja Önnek, hogy fitt és csinos legyen várandósan, és a szülés után is megőrizze alakját.Várandós kismamáknak ajánlott speciális fehérneműk

ANITA terhességi melltartó

a terhesség bekövetkeztének egyik legkorábbi jele a mellek feszülése, érzékenységének fokozódása. A megnövekedett emlőnek tehermentesítésre van szüksége. A terhességi melltartó rugalmasan követi a mell növekedését, a bedolgozott mellemelő alulról megtámasztja, és megfelelően tartja az egyre nehezedő mellet. A varrásnélküli mellkosarak kímélik az érzékeny mellbimbót. Terhességi melltartó viselése még akkor is ajánlott, ha a kismama korábban nem viselt melltartót.Speciális ANITA tartó támasztó pántok, nadrágok

a haskörfogat növekedésével a test súlypontjának megváltozása következtében, fokozott nyomás hárul a hasfalra és a medencére. Kialakul a jellegzetes „kismamatartás”, amely keresztcsonti-derék és gerincpanaszokhoz vezethet. A megváltozott statikai állapotokhoz való alkalmazkodáshoz, a jó közérzethez hatékony segítséget nyújtanak a speciális kialakítású tartópántok és nadrágok. A has alatt és a derékon körbefutó gumiszalag tehermentesíti a gerincet, megtámasztja a hasat. Hatékonyságukat klinikai vizsgálatok igazolják.ANITA Kismama bugyik speciális szabásuknál fogva rendkívül kényelmesek és nem pörögnek le a domborodó hasról.

Szülés után ajánlott speciális kismama fehérneműkANITA szoptatós melltartók a szoptatás fontos eszközei. A szoptatós melltartók mellkosarai egy praktikus kapocs segítségével egyenként gyorsan és könnyen nyithatók anélkül, hogy a vállpántok hátracsúsznának. Ez nem csak kényelmi, de higiéniai szempontból is igen fontos. Fontos tanács kismamák számára, hogy szoptatós melltartót funkciójánál fogva, csak a szülés várható ideje előtt két-három héttel érdemes csak megvásárolni.

Terhestorna és az úszásAz úszás ideális sport minden kismama számára. A víz felhajtó erejének köszönhetően a vízben könnyebb a mozgás, a mozdulatok kevésbé fárasztóak, az izületek, a gerincoszlop és az izomzat tehermentesül. Az úszás serkenti a véráramlást, stabilizálja a vérkeringést, a légzés mélyebbé válik.

Az AnitaMaternity® tervezői – több mint 40 év tapasztalatával – a legkorszerűbb anyagokat a divatos színekkel, rafinált és funkcionális szabásvonalakkal valamint sok-sok ötletes részlettel ötvözik. Ennek köszönhetően az AnitaMaternity® egy –és kétrészes kismama fürdőruhák a terhesség teljes időszaka alatt viselhetők, megfelelő tartást és tökéletes mozgásszabadságot biztosítva. Mindezeken túlmenően elmaradhatatlan szempont, hogy rendkívül csinosak.Szülés után az ANITA fűzőnadrág segíti a has szülés utáni regenerálódását. Különleges szabásvonala tökéletes alakformálást biztosít a has, csípő-, és fartájékon, ezért a kismamák később is szívesen viselik.

Ne feledje: AMI JÓ A MAMÁNAK AZ JÓ A BABÁNAK!

Címkék:

Hozzászólások

Tévhit hogy ártalmas az ultrahang a baba szemének!

Tévhit hogy ártalmas az ultrahang a baba szemének!

Nagyon sok kismama tart az ultrahang vizsgálattól. Ennek oka, hogy nagyon sok helyről lehet rémhíreket hallani a káros hatásairól. Pedig ezeknek nincsen alapjuk.

Kismamáknak tilos munkakörök

Kismamáknak tilos munkakörök

Ezen veszélyek fennállása esetén azonnal váltani kell!

10 tanács a még dolgozó várandós kismamáknak

10 tanács a még dolgozó várandós kismamáknak

Gyakori probléma: mi van, ha munkaidőben kell kötelező vizsgálatra menni? Köteles elengedni a munkáltató?

Miért lehetnek túlsúlyosak az újszülöttek?

Miért lehetnek túlsúlyosak az újszülöttek?

A terhesség alatti növekedésnek és súlygyarapodásnak, a határidő átlépésének és más rizikófaktoroknak - mint például az anyai cukorbetegség - köszönhetően a magzatnál makroszómia, vagyis túlnövekedés alakulhat ki.

A legstílusosabb kényelmes kismamaruhák tavaszra, nyárra

A legstílusosabb kényelmes kismamaruhák tavaszra, nyárra

Ne az utolsó pillanatban gondolj a tavaszi-nyári szettedre.

Márpedig ezt a nevet nem adhatod a gyerekemnek

Márpedig ezt a nevet nem adhatod a gyerekemnek

Vigyázat: komoly vita lehet belőle! Kritikus pontok a névválasztásban.

Fiú vagy lány - tévedhetetlen népi bölcsességek

Fiú vagy lány - tévedhetetlen népi bölcsességek

Vagy inkább babonák?

Szeretnéd tudni, milyen színű lesz a gyermeked szeme?

Szeretnéd tudni, milyen színű lesz a gyermeked szeme?

Ha nem is tökéletes pontossággal, de nagy valószínűséggel előrejelezhető a baba szemszíne.

Okos gyereket szeretnél? Nagyon egyszerű a megoldás!

Okos gyereket szeretnél? Nagyon egyszerű a megoldás!

Nem a halolaj a titok nyitja!

A durván megváltoztatja a nők agyát - csökkenti a szürkeállományt

A durván megváltoztatja a nők agyát - csökkenti a szürkeállományt

A terhesség valóban és tartósan megváltoztatja a nők agyának működését