Kicsiknek 8 hónapos kortól adható, 4 adag lesz belőle.

Hozzávalók
 1 közepes sárgadinnye (nagyjából 1,3 kg)
 1 pohár natúr joghurt (25 dkg)
 2-3 ág citromfű (elhagyható)
Elkészítés
	A dinnyét félbevágjuk, magjait kikaparjuk, majd a húsát kivájjuk és turmixgépbe rakjuk.
	Hozzáadjuk a joghurtot és a citromfű lecsipkedett levélkéit is, majd pürésítjük.
	Voálá, már készen is vagyunk!

	Nagyobb gyerekeknek tipp a tálaláshoz: levesestányérként használjuk a dinnye kivájt héját, odáig lesznek érte!
	 
	Forrás: Herczeg Gabriella
	 
Ha érdekelnek a dinnyés receptek, ajánljuk figyelmedbe következő bejegyzéseinket:
Dinnyéből jégkockát!
Dinnyés finomságok
Dinnye granita
Dinnye süti
Görögdinnye leves
                                    Címkék:                                 
                                
                                
                                 
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
Hozzászólások